Omapidu - TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia 2015 õppeaasta avapidu.

Klipi teostus: Tauno Uibo 03.09.2015 6564 vaatamist Kultuur


TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia kutsub külla! 3. septembril avame Kultuuriakadeemia uusima õppehoone hoovi uksed, et külla kutsuda kõik head inimesed!
OmaPeo korralduse taga on meie oma kultuuriakadeemia tudengid, kuid omaks ei peeta vaid akadeemiat. Oma on kogu Viljandi ja seetõttu avamegi oma uksed tervele linnale ja ootame teid endaga koos suve ära saatma ja sügishooaega peoga vastu võtma!
Üles astuvad: Keedisbänd megaturbo 3000 Tdi V12 - tõeline TDi V12 mootoriga pumppüss mille tahhomeeter näitab koguaeg to the max. Esitusele tulevad tuntumad lood Michael Jacksonilt, Pharrell Williamsilt, Bruno Marsilt, Justin Timberlake'ilt ja paljudelt teistelt. Jalga panna ainult väga vastupidavad jalanõud, sest põrand köetakse kuumaks!
Angus - Mis võiks paremini sobida suveõhtusse, kui rõõmus tantsupidu reggae ja ska-rütmide saatel? Lõuna-Eestist pärit noored muusikud toovad Viljandisse lõunamaiseid tuuli, lauldes seda rõkatavat muusikat puhtas emakeeles! Nautides Jamaikalt alguse saanud reggae ja ska stiili, lubavad muusikud ise, et see kogemus saab olema kui mälestus lapsepõlvest, täis päikest ja helgust. Päris kindlasti ei mängi nad ainult iseendale vaid kisuvad kuulajad kaasa oma joovastavatesse meeleoludesse, kedagi ei saa külmaks jätta afroameerika keevalised rütmid ja inimlikud soojad tunded, mida väljendatakse, nii verbaalselt kui muusikaliselt. Viska jalast oma kingad, meeltest oma eelarvamused ning naudi tantsimist lageda taeva all, paljajalu ja avatud südamega!


Lisainfo veebis: https://www.facebook.com/events/997225516976190/