Mitte ainult kamast ja kilust. Toidupärandi kasutamise võimalustest tänapäeval.
Arutleme toidupärandi tähenduste ja tähtsuse üle minevikus ja tänapäeval. Nagu Eesti toidukultuur ei piirdu rahvustoiduks ainult rahvustoiduks peetava kamaga, ei avaldu toidupärand vaid kokaraamatutesse kirjapandud retseptides. Jagame oma tähelepanekuid sellest, kuidas etnoloogid saavad toiduga tegelevaid ettevõtjaid nõustada. Anu Kannike (PhD) on Eesti Rahva Muuseumi vanemteadur ja Ester Bardone (PhD) on Tartu Ülikooli etnoloogia lektor. Nad on raamatu “101 Eesti toitu ja toiduainet” kaasautorid ja osalevad ERMi toidukultuuriga tegelevas uurimis- ja arendusprojektis (2017-2019).
Parema kasutuskogemuse tagamiseks kasutame küpsiseid. UTTV veeb ei töötle ega kogu isikuandmeid. UTTV kasutab Google Analyticsi teenust. Loe lähemalt andmekaitsetingimustest.